NBA

NBA, Ντρέιμοντ Γκριν για Κλέι Τόμπσον: "Χαίρομαι που έφυγε, επειδή δεν ήταν πια χαρούμενος εδώ"

Ο Κλέι Τόμπσον με τον Ντρέιμοντ Γκριν
Ο Κλέι Τόμπσον με τον Ντρέιμοντ Γκριν Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια την αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον από τους Γουόριορς, λέγοντας ότι χάρηκε που τον είδε να αποχωρεί, αφού ήταν σαφές πως πλέον δεν ήταν ευτυχισμένος στο Γκόλντεν Στέιτ.

Η αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον από τους Γουόριορς για τους Μάβερικς δεν ήταν ακριβώς έκπληξη. Ήταν όμως μία κίνηση που σηματοδότησε ένα τέλος εποχής για το Γκόλντεν Στέιτ, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να αναφέρεται για πρώτη φορά στο θέμα μιλώντας στο podcast του παλαίμαχου γκαρντ, Τζεφ Τιγκ.

Ο Γκριν τόνισε ότι χάρηκε που είδε τον Τόμπσον να αποχωρεί, όσο και αν τον πόνεσε. Και ο λόγος είναι πως ήταν σαφές πλέον πως ο άλλοτε All Star γκαρντ δεν ήταν πλέον χαρούμενος στους Γουόριορς.

Συγκεκριμένα, ο Γκριν δήλωσε:

"Χαίρομαι που έφυγε. Ο λόγος που είμαι χαρούμενος είναι επειδή δεν ήταν πλέον χαρούμενος εδώ. Σαν αδελφός σου, θέλω μόνο το καλύτερο για εσένα, όχι αυτό που είναι καλύτερο για εμένα ή για την ομάδα ή τον οργανισμό. Περάσαμε μαζί περισσότερο χρόνο από ότι με την οικογένειά μας. Το να τον βλέπω έτσι πέρυσι, με ενοχλούσε.

Χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι που έφυγε, επειδή δεν απόλαυσα να τον βλέπω όπως τον είδα πέρυσι. Επειδή, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο ουρανός είναι μπλε ή πράσινος σε καθημερινή βάση, αλλά πέρυσι κάθε μέρα κάτι γινόταν. Δεν ήταν ευχάριστο. Ήταν καλό για αυτόν, ήταν καλό για όλους".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ