NBA

NBA: Ο 21χρονος Έι Τζέι Γκρίφιν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για να γίνει ιερέας

NBA: Ο 21χρονος Έι Τζέι Γκρίφιν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για να γίνει ιερέας
AP PHOTO/HAKIM WRIGHT SR.

Ο Έι Τζέι Γκρίφιν έλυσε την σιωπή του και παραδέχθηκε ότι θα αποσυρθεί από τα παρκέ στα 21 του χρόνια προκειμένου να γίνει ιερέας.

Ο Έι Τζέι Γκρίφιν δεν είναι πλέον μπασκετμπολίστας. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρεται από τα παρκέ στα 21 του χρόνια και λίγες ημέρες μετά την λύση του συμβολαίου του από τους Ρόκετς αποκάλυψε τον λόγο.

Όπως λοιπόν γνωστοποίησε μέσω VIDEO που ανέβασε, ο λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί από την δράση ήταν "για να ακολουθήσω τον Ιησού". Τι σημαίνει αυτό; Ότι το επόμενο βήμα στην ζωή του είναι να γίνει ιερέας, με τον Γκρίφιν να αναφέρει συγκεκριμένα: "Ξέρω ότι στα μάτια πολύ κόσμου αυτό μοιάζει χαμένο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Θα υπηρετήσω τον Κύριο με όλη την καρδιά μου και θέλω να δω πού θα με οδηγήσει".

Ο Γκρίφιν επιλέχθηκε στο Νο16 του NBA Draft 2022 από τους Χοκς, φορώντας την φανέλα της ομάδας στις δύο πρώτες του σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Έπειτα από μία ελπιδοφόρα ρούκι χρονιά (2022/23), όπου είχε 8.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής (72 αγώνες - 12 ως βασικός), ο νεαρός περιφερειακός αγωνίστηκε μόλις σε 20 παιχνίδια την περσινή σεζόν για μία σειρά από λόγους (τραυματισμοί, αλλά και προσωπικοί λόγοι, αφού έφυγε από την ζωή το ανιψάκι του), έχοντας μόλις 2.4 πόντους μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ