NBA

NBA: Ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν συμφώνησε με τους Θάντερ και μετακομίζει στην Οκλαχόμα με deal 87 εκατομμυρίων

Ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν
Ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν Ⓒ 2024 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αϊζέια Χάρτσενσταϊν (26 χρόνων, 2.13 μέτρα), που συμφώνησε με τον οργανισμό για τριετές συμβόλαιο 87 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το συμβόλαιο του Αϊζέια Χάρτενσταϊν (26 χρόνων, 2.13 μέτρα) με τους Νιου Γιορκ Νικς εξέπνευσε, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να διακρίνουν την περίπτωσή του από την αρχή του καλοκαιριού. Η πρώτη ημέρα του Ιουλίου έμελλε να είναι η καθοριστική στην υπόθεση του 26χρονο σέντερ, που συμφώνησε για συμβόλαιο τρίων χρόνων, με το deal να κλείνει στα 87 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γερμανός είχε σεζόν καριέρας στη Νέα Υόρκη, καθώς έκλεισε την χρονιά έχοντας 7.8 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, ενώ από την στιγμή που μετακινήθηκε στην βασική πεντάδα - λόγω του τραυματισμού του Μίτσελ Ρόμπινσον- είχε 8.7 πόντους, 9.4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, οι Θάντερ κλείνουν τον "αστερίσκο" στην εξαιρετική φετινή τους σεζόν (1η θέση στην Δύση και πορεία μέχρι τον 2ο γύρο των playoffs), που ήταν η απώλεια μεγέθους - και κατ' επέκταση σκληράδας - πίσω από τον Τσετ Χόλμγκρεν στις θέσεις των "ψηλών".

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ