NBA

NBA: Ο Κουάι Λέοναρντ θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η προετοιμασία των Κλίπερς

LA Clippers forward Kawhi Leonard (2) during the first half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Sunday, April 9, 2023, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)

Ο Κουάι Λέοναρντ συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προετοιμασία των Κλίπερς χωρίς περιορισμούς.

Ευχάριστα νέα για τους Κλίπερς, αφού ο Κουάι Λέοναρντ θα δώσει κανονικά το παρών από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο All Star φόργουορντ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο δεξιό γόνατο και - αν δεν αλλάξει κάτι - θα βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του όταν ξεκινήσει το training camp της ομάδας τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέοναρντ κόπηκε τελευταία στιγμή από την 12αδα της Team USA πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την αιτιολογία της USA Basketball να είναι ότι θέλει να τον αφήσει να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Οι Κλίπερς αντέδρασαν σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι ο Λέοναρντ δεν είχε πρόβλημα, ωστόσο στο τέλος δεν είχαν επιλογή από το να δεχθούν αυτό που έγινε, περιμένοντας πλέον τον σταρ τους να είναι υγιής στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ