NBA

NBA: Ο Λόνζο Μπολ επέστρεψε στην δράση έπειτα από 2.5 χρόνια απουσίας

Ο Λόνζο Μπολ
Ο Λόνζο Μπολ Ⓒ 2024 NAM Y. HUH/ ASSOCIATED PRESS

Υπέροχη στιγμή για τον Λόνζο Μπολ, ο οποίος πάτησε παρκέ στο φιλικό των Μπουλς με τους Τίμπεργουλβς, παίζοντας σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά έπειτα από περισσότερα από 2.5 χρόνια.

Ήταν 14 Ιανουαρίου 2022 όταν ο Λόνζο Μπολ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο NBA. Κάτι παραπάνω από 2.5 χρόνια, τρεις εγχειρίσεις στο αριστερό γόνατο και μία μεταμόσχευση μηνίσκου αργότερα, ο ταλαντούχος γκαρντ επέστρεψε επισήμως πλέον στην δράση, στο φιλικό των Μπουλς με τους Τίμπεργουλβς (νίκη με 125-123 για το Σικάγο), μέσα σε αποθέωση.

Ο Μπολ πέρασε στο παρκέ στα μέσα της πρώτης περιόδου και ευστόχησε σε τρίποντο σε μία από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα, ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με 10 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

"Ένιωσα πολύ καλύτερα παίζοντας, από ότι παρακολουθώντας ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ καν να βρω τις λέξεις για να περιγράψω το πώς ένιωσα. Ήταν μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα για το πρώτο του παιχνίδι έπειτα από περισσότερες από 1.000 ημέρες, για να κλείσει λέγοντας:

"Δεν έχω το ίδιο σώμα με το οποίο ξεκίνησα την καριέρα μου, αλλά νομίζω ότι μπορώ ακόμα να είμαι παραγωγικός και αποτελεσματικός στο παρκέ. Για αυτό προσπαθώ ακόμα να παίξω".

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Λόνζο Μπολ από το παιχνίδι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ