ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

NBA: Ο Μπραντλι Μπιλ αποκάλυψε πως οι Μπακς ήταν έτοιμοι να ανταλλάξουν τον Μίντλετον για χάρη του

Ο Μπράντλι Μπιλ
Ο Μπράντλι Μπιλ Ⓒ 2023 DARRYL WEBB/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπράντλι Μπιλ αναφέρθηκε στην πρόταση που έκαναν οι Μπακς στους Γουίζαρντς πέρυσι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν με ανταλλαγή στο Μιλγουόκι, δίνοντας ως αντάλλαγμα των Κρις Μίντλετον.

Ο Μπράντλι Μπιλ φιλοξενήθηκε στο podcast του πρώην NBAερ Τέο Πινσόν και του Ει Τζέι Ρίτσαρντσον, Run Your Race, και μίλησε για διάφορες πτυχές της καριέρας του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως οι Μπακς ήταν έτοιμοι πέρυσι το καλοκαίρι να δώσουν τον Κρις Μίντλετον για να φέρουν τον ίδιο στο Μιλγουόκι.

Όπως αναφέρει ο Μπιλ, το καλοκαίρι του 2023 (όταν εν τέλει κατέληξε στους Σανς) είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τους Γουίζαρντς και είχε ως ιδανικούς προορισμούς αρχικά το Μαϊάμι και έπειτα το Μιλγουόκι, ωστόσο το γεγονός ότι οι Χιτ δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να κάνουν πρόταση στους Γουίζαρντς είχε ανοίξει την πόρτα για τους ανθρώπους των Μπακς.

Μάλιστα, ο Μπιλ αποκαλύπτει πως ήταν έτοιμοι να προσφέρουν τον Μίντλετον, με τον οποίο ως βασικό συμπρωταγωνιστή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα δύο χρόνια νωρίτερα, με τον 31χρονο γκαρντ να σχολιάζει:

"Δεν θα τους αρέσει (σ.σ. στους ανθρώπους των Μπακς) που θα πω αυτήν την ιστορία. Θα αντάλλαζαν τον Μίντλετον και δεν μου άρεσε η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Το γεγονός ότι θα έδιναν κάποιον που ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στο πρωτάθλημα που πήραν την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν ωραίο για εμένα, δεν μου άρεσε

Αν και από αγωνιστικής άποψης, είμαστε ανταγωνιστές, θα μπορούσα πολύ καλά να παίξω στον ρόλο του Μίντλετον, αλλά δεν είμαι έτσι, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Αλλά έτσι είναι, μπορούν να στείλουν οποιονδήποτε, οποτεδήποτε, οπουδήποτε".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ