ΛΕΙΚΕΡΣ

NBA: Ο Νταν Χέρλι απέρριψε πρόταση 70 εκατομμυρίων από τους Λέικερς

Ο Νταν Χέρλι
Ο Νταν Χέρλι Ⓒ 2024 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Πρόταση 70 εκατομμυρίων δολαρίων και εξαετές συμβόλαιο από τους Λος Άντζελες Λέικερς απέρριψε ο Νταν Χέρλι, με τον σύλλογο να στρέφεται στις λύσεις των Μπορέγκο και Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αναζητούν τον προπονητή που θα τους οδηγήσει στην αγωνιστική επάνοδο, μετά από μια δύσκολη και ανεπιτυχή σεζόν, στην οποία αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA.

Όπως ανέφεραν ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο Νταν Χέρλι αποτελούσε τον εκλεκτό του οργανισμού για την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο κόουτς του κολεγίου Κονέκτικατ απέρριψε πλουσιοπάροχη πρόταση από τους Λέικερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες πρόσφερε 70 εκατομμύρια δολάρια για έξι χρόνια στον Χέρλι, που θα τον έφερνε ανάμεσα στους έξι πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές του NBA.

Μετά από το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Χέρλι, ο οργανισμός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, με τα ονόματα του Τζέιμς Μπορέγκο και του Τζέι Τζέι Ρέντικ να παραμένουν στη λίστα των υποψηφίων. Μάλιστα, σύμφωνα το ESPN, οι Λέικερς θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην πρώτη επίσημη συνάντηση με τον γνωστό αναλυτή και πρώην καλαθοσφαιριστή.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ