NBA

NBA: Ο Νταρόν Χολμς των Ντένβερ Νάγκετς υπέστη ρήξη αχιλλείου και χάνει όλη τη σεζόν

Denver Nuggets 2024 first-round draft pick DaRon Holmes II speaks during an introductory news conference at the NBA basketball team's arena Monday, July 1, 2024, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets, DaRon Holmes AP

Το No.22 του NBA Draft 2024 που επιλέχθηκε από τους Ντένβερ Νάγκετς, Νταρόν Χολμς, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και αναμένεται να χάσει όλη τη σεζόν, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια και το Athletic.

Ο Νταρόν Χολμς επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του NBA Draft 2024 και στη θέση No.22 από τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο η σεζόν 2024/25 ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για αυτόν.

Ο 21χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα χάσει όλη τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια και το Athletic. Κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου του στο Summer League του NBA και στην αναμέτρηση των Νάγκετς με τους Κλίπερς, ο Χολμς βγήκε λαβωμένος από το παρκέ με πόνους στον αχίλλειο, ενώ μερικές ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του οργανισμού.

Παρά τον τραυματισμό του, ο πρώην σούπερ σταρ του κολεγίου Ντέιτον - με 20.8 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά παιχνίδι στο NCAA - αγωνίστηκε για 25 λεπτά τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7) κόντρα στους Κλίπερς και πρόλαβε να πετύχει 11 πόντους πριν οδηγηθεί προς τα αποδυτήρια.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ