NBA

NBA: Ο Ντεζούντε Μάρεϊ αποχαιρετά τους Χοκς και μετακομίζει στη Νέα Ορλεάνη για τους Πέλικανς

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ
Ο Ντεζούντε Μάρεϊ Ⓒ 2024 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ανταλλαγή ανάμεσα σε Πέλικανς και Χοκς, με τον Ντεζούνται Μάρεϊ να αποχαιρετά την Ατλάντα και να μετακομίζει στη Νέα Ορλεάνη. Την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσει ο Λάρι Νανς.

Οι Νιού Όρλιανς Πέλικανς κατάφεραν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ντεζούντε Μάρεϊ, που θα αποχαιρετήσει τους Ατλάντα Χοκς και θα ενταχθεί στο σύνολο του Ζάιον Γουίλιαμσον.

Στο trade που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6), από τη Νέα Ορλεάνη θα αναχωρήσει ο Λάρι Νανς, ο Ντάισον Ντάνιελς και ο Ι.Τζέι Λίντελ, ενώ οι Πέλικανς θα παραχωρήσουν και δύο picks πρώτου γύρου (του 2025 και του 2027) στους Χοκς, σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Ο Μάρεϊ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας από την Ατλάντα, με 22.5 πόντους (45.9% στα δίποντα, 36.3% στα τρίποντα), 6.4 ασίστ, 5.3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά 35.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 78 παιχνίδια της regular season του NBA. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε στους Χοκς το 2022, ωστόσο την σεζόν που ολοκληρώθηκε παρά τη σύνθεση ενός εκρηκτικού διδύμου με τον Τρέι Γιανγκ, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν τον οργανισμό στα playoffs, τερματίζοντας στη 10η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 36-46.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ