NBA

NBA: Ο ΝτιΆρον Φοξ απέρριψε πρόταση των Κινγκς για επέκταση συμβολαίου αξίας 165 εκατ. δολαρίων, με στόχο περισσότερα χρήματα το 2025

NBA: Ο ΝτιΆρον Φοξ απέρριψε πρόταση των Κινγκς για επέκταση συμβολαίου αξίας 165 εκατ. δολαρίων, με στόχο περισσότερα χρήματα το 2025
AP PHOTO/LM OTERO

Ο ΝτιΆρον Φοξ είχε την ευκαιρία να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Κινγκς έναντι 165 εκατ. δολαρίων, ωστόσο αποφάσισε να αρνηθεί αυτή την πρόταση, αφού το καλοκαίρι του 2025 μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα.

Ο ΝτιΆρον Φοξ είχε την δυνατότητα να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Κινγκς στην φετινή offseason έναντι 165 εκατ. δολαρίων. Το Σακραμέντο του έκανε πρόταση. Ο ίδιος όμως δεν την δέχθηκε. και είχε λόγο για αυτό.

Ο εκρηκτικός γκαρντ, ο οποίος έχει σε ισχύ το πενταετές συμβόλαιο αξίας 163 εκατ. δολαρίων που υπέγραψε πριν από μερικά χρόνια, ξέρει ότι η υπάρχουσα συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2026. Ξέρει όμως και κάτι ακόμα: Το καλοκαίρι του 2024 θα έχει την δυνατότητα να υπογράψει ένα συμβόλαιο με ακόμα υψηλότερες αποδοχές, αφού το Σακραμέντο θα μπορεί να του προσφέρει τετραετή επέκταση συμβολαίου έναντι 229 εκατ. δολαρίων ή - αν ο Φοξ μπει σε μία από τρις τρεις καλύτερες πεντάδες - ακόμα και 5ετές συμβόλαιο αξίας 345 εκατ. δολαρίων!

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, ο νεαρός γκαρντ αποφάσισε τελικά να ποντάρει στον εαυτό του, ελπίζοντας ότι αυτό το ρίσκο που πήρε θα τον δικαιώσει σε βάθος χρόνου.

Την σεζόν 2023/24 ο Φοξ είχε 26.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο με 36.9% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής (74 αγώνες - όλοι ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ