NBA

NBA: Ο Πετρούσεβ κερδίζει μια θέση στο ρόστερ των Σίξερς

NBA: Ο Πετρούσεβ κερδίζει μια θέση στο ρόστερ των Σίξερς
ABA LEAGUE J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Οι Σίξερς βλέπουν τις δυνατότητες του Φίλιπ Πετρούσεβ και θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο NBA, αφού, όπως αποκάλυψε ο Νικ Νερς, ο Σέρβος σέντερ θα έχει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια για τη νέα σεζόν.

Στο NBA θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, ο Φίλιπ Πετρούσεβ την επόμενη σεζόν. Ο Σέρβος σέντερ έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους των Σίξερς ότι αξίζει να πάρει μια ευκαιρία, έπειτα από τις εμφανίσεις που κάνει στο Summer League του Λας Βέγκας, με τον νέο τεχνικό της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια, Νικ Νερς, να αποκαλύπτει πως ο 23χρονος θα έχει μια θέση στο ρόστερ για την περίοδο 2023/24.

Ο Καναδός τεχνικός βρέθηκε καλεσμένος στο podcast "Maxey on the Mic", του Ταϊρίς Μάξι, και εκεί είπε: "Δίνουμε πολλά λεπτά στους νεαρούς παίκτες μας. Στον Τζέιντεν Σπρίνγκερ, τον Λου Κινγκ και κάποια άλλα παιδιά, τον Φίλιπ Πετρούσεβ, που θα είναι στο ρόστερ αυτή τη χρονιά. Προσπαθούμε όμως να χτίσουμε και πάνω στο τακτικό κομμάτι".

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Πετρούσεβ μέτρησε 10.7 πόντους (35.1% τρίποντο) και 5.2 ριμπάουντ σε 34 παιχνίδια της EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ