NBA

NBA: Ο Πολ Τζορτζ θα μιλήσει με τους Κλίπερς και άλλες δύο ομάδες πριν αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Οι Κλίπερς θα έχουν - όπως αναμενόταν - ανταγωνισμό στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Πολ Τζορτζ, αφού ο All Star φόργουορντ σκοπεύει να μιλήσει με άλλες δύο ομάδες πριν αποφασίσει πού θα υπογράψει.

Ο Πολ Τζορτζ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς και αυτόματα έγινε το μεγαλύτερο όνομα της free agency - αφού όλοι ξέρουν ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει στους Λέικερς. Οι Κλίπερς καίγονται να τον κρατήσουν. Ο ίδιος ωστόσο σκοπεύει να μιλήσει με δύο ακόμα ομάδες πριν αποφασίσει πού θα υπογράψει το - πιθανότατα τελευταίο - μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Όπως αναφέρουν λοιπόν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Τζορτζ εξακολουθεί να έχει μέσα στις επιλογές του τους Κλίπερς, ωστόσο σκοπεύει να συζητήσει με τους Σίξερς και τους Μάτζικ, προκειμένου να έχει ανοιχτές όλες τις επιλογές του.

Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ για να του κάνουν μία ανταγωνιστική προσφορά, αλλά και δυνατά ρόστερ. Συγκεκριμένα, το επιχείρημα των Σίξερς είναι ότι ο Τζορτζ θα βρει στην Φιλαντέλφεια τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Ταϊρίς Μάξι, ενώ οι Μάτζικ έχουν να του προσφέρουν την ευκαιρία να ενταχθεί σε ένα νεανικό ρόστερ με μέγεθος σε κάθε θέση και - κυρίως - τους Πάολο Μπανκέρο και Φραντζ Βάγκνερ ως πυλώνες της ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΣΙΞΕΡΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ