NBA

NBA: Ο Ρόμπιν Λόπεζ σκέφτεται την απόσυρση

Ο Ρόμπιν Λόπεζ
Ο Ρόμπιν Λόπεζ Ⓒ 2024 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμπιν Λόπεζ δήλωσε ότι πλέον σκέφτεται να αποσυρθεί από τα παρκέ, αφήνοντας πάντως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με δηλώσεις του.

Ο Ρόμπιν Λόπεζ έχει φτάσει πλέον 36 χρονών, βλέποντας τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του να μειώνεται μέσα στα χρόνια. Αυτό είναι πλέον που τον έχει βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του και να σκέφτεται την απόσυρση.

"Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί" δήλωσε ο ίδιος στο basketnews.com στο πλαίσιο της παρουσίας του στο φιλικό προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς, για να προσθέσει με νόημα: "Είχα μία καλή καριέρα μέχρι τώρα, όχι τόσο καλή όσο ο Γκόραν (σ.σ Ντράγκιτς), αλλά είχα μία καλή καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα, ευγνώμων που ήμουν εδώ για το παιχνίδι και για όσα μου έχουν δοθεί".

Ο Λόπεζ επιλέχθηκε στο Νο15 του NBA Draft 2008 από τους Σανς και έχει καριέρα 16 χρόνων, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σανς, Χόρνετς, Μπλέιζερς, Νικς, Μπουλς, Μπακς, Γουίζαρντς, Μάτζικ και Καβαλίερς με μέσους όρους καριέρας 8.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής (992 αγώνες - 607 ως βασικός).

Την σεζόν 2023/24 ο Λόπεζ ήταν μέλος των Μπακς, έχοντας 1.1 πόντους μέσο όρο σε 4 λεπτά συμμετοχής (16 αγώνες - 2 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ