NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε με VIDEO στο συνέδριο των Δημοκρατικών για να στηρίξει την Χάρις ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ

NBA: Ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε με VIDEO στο συνέδριο των Δημοκρατικών για να στηρίξει την Χάρις ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ
PRINTSCREEN

Ο Στεφ Κάρι έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ, αφού εμφανίστηκε με VIDEO στο συνέδριο των Δημοκρατικών λέγοντας τα καλύτερα για αυτήν.

Ο Στεφ Κάρι - και πολλοί NBAερς - έχουν πάρει προ πολλού θέση υπέρ της Κάμαλα Χάρις (και... κυρίως εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ) ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ. Ο σταρ των Γουόριορς φρόντισε έτσι να δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την στήριξή του.

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του Στιβ Κερ στο συνέδριο των Δημοκρατικών - με τον τεχνικό των Γουόριορς να κάνει τον... πανηγυρισμό του Κάρι, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ πρέπει να στείλουν για ύπνο τον Τραμπ στις εκλογές - ήρθε η σειρά του δις MVP του NBA να πάρει θέση. Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου λοιπόν, ο σταρ των Γουόριορς εμφανίστηκε μέσω ενός VIDEO στις οθόνες του United Center, έχοντας περασμένο στον λαιμό το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, λέγοντας:

"Τι κάνετε, εδώ Στέφεν Κάρι, παίζω για τους Γουόριορς. Ήταν τιμή να εκπροσωπώ τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η ενότητα εντός και εκτός γηπέδου μας θύμισε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο. Για αυτό πιστεύω ότι η Κάμαλα, ως πρόεδρος, μπορεί να φέρει πίσω αυτή την ενότητα και να συνεχίσει να πηγαίνει την χώρα μπροστά".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ