NBA

NBA: Ο Τζαλίλ Οκαφόρ παλεύει για το comeback, συμφώνησε με τους Πέισερς

Ο Τζαλίλ Οκαφόρ
Ο Τζαλίλ Οκαφόρ FIBA.BASKETBALL

Ο Τζαλίλ Οκαφόρ (29 χρονών, 2.11 μέτρα) προσπαθεί να επιστρέψει στο NBA έπειτα από τρία χρόνια και συμφώνησε να πάρει μέρος στην προετοιμασία των Πέισερς, ελπίζοντας να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ τους.

Ο Τζαλίλ Οκαφόρ (29 χρονών, 2.11 μέτρα) δεν έχει παρατήσει ακόμα το όνειρο του NBA. Έπειτα από μία τριετία λοιπόν που έμεινε μακριά από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, συμφώνησε με τους Πέισερς να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, ελπίζοντας να κερδίσει ένα συμβόλαιο.

Ο Οκαφόρ - που επιλέχθηκε στο Νο3 του NBA Draft 2015, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που περίμενε ο κόσμος - αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο NBA την σεζόν 2020/21, όταν φόρεσε την φανέλα των Πίστονς για 27 παιχνίδια, έχοντας 5.4 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής. Έκτοτε δεν τα έχει καταφέρει, περνώντας την περσινή σεζόν ανάμεσα στην Ισπανία (Σαραγόσα), την Κίνα (Λάιονς) και το Πουέρτο Ρίκο (Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο).

Η Ιντιάνα βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ, αφού πίσω από τον Μάιλς Τέρνερ υπάρχει μόνο ο - undersized - Αϊζάια Τζάκσον, για αυτό και στράφηκαν στον Οκαφόρ, θέλοντας να δουν αν είναι ακόμα αρκετά ανταγωνιστικός για να πάρει μία θέση στο ρόστερ τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ