NBA

NBA: Ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς έμαθε στην ατομική προπόνηση ότι έγινε ανταλλαγή για χάρη του Βεζένκοβ και έμεινε έκπληκτος

NBA: Ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς έμαθε στην ατομική προπόνηση ότι έγινε ανταλλαγή για χάρη του Βεζένκοβ και έμεινε έκπληκτος
PRINTSCREEN

Ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς - που έγινε ανταλλαγή για χάρη του Σάσα Βεζένκοβ και του Ντάβιον Μίτσελ - έμαθε τα νέα ενώ έκανε ατομική προπόνηση από τον personal trainer του, μην κρύβοντας την έκπληξή του όταν το έμαθε.

Η ανταλλαγή του Σάσα Βεζένκοβ και του Ντάβιον Μίτσελ στους Ράπτορς για χάρη του Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς τράβηξε το ενδιαφέρον στην Ευρώπη. Απολύτως λογικά, στην Ελλάδα το θέμα ήταν ο Βεζένκοβ λόγω του ενδιαφέροντος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR - κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, Νίκος Λώτσος, στο SPORT24. Στις ΗΠΑ ωστόσο αρκετοί ασχολήθηκαν με τον ΜακΝτάνιελς.

Ο λόγος που έγινε αυτό ωστόσο ήταν ότι ο δυναμικός φόργουορντ έγινε viral λόγω της αντίδρασής του όταν έμαθε για την ανταλλαγή. Συγκεκριμένα, ο ΜακΝτάνιελς έκανε ατομική προπόνηση όταν ολοκληρώθηκε η συμφωνία, με τον personal trainer του να πηγαίνει σε αυτόν και να του λέει - τραβώντας τον VIDEO - "αδελφέ, μόλις έγινες ανταλλαγή στους Κινγκς". Τότε ο ΜακΝτάνιελς ρώτησε με έκπληξη: "Εγώ; Εγώ;", με τον γυμναστή του να του λέει "ναι, εσύ!".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Λίγο αργότερα πάντως ο γυμναστής του ΜακΝτάνιελς ανέβασε νέο VIDEO που τον δείχνει να μιλάει και να λέει: "Καινούρια αρχή. Είμαι ενθουσιασμένος. Νέα χρονιά, νέα ομάδα, νέο ταξίδι. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση. Θα συνεχίσω να δουλεύω".

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ