NBA

NBA: Ο Τζέιλεν Μπράουν έβγαλε τραγούδι με τίτλο το μότο της NIKE, πετώντας καρφιά επειδή δεν μπήκε στην 12αδα της Team USA

NBA: Ο Τζέιλεν Μπράουν έβγαλε τραγούδι με τίτλο το μότο της NIKE, πετώντας καρφιά επειδή δεν μπήκε στην 12αδα της Team USA
PRINTSCREEN

Ο Τζέιλεν Μπράουν αποφάσισε να εκφραστεί με ένα ραπ τραγούδι, το οποίο ονόμασε "Just Do It", που είναι το μότο της NIKE, την οποία είχε κατηγορήσει τον Ιούλιο ότι εξαιτίας της δεν μπήκε στην 12αδα της Team USA όταν αποχώρησε ο Καουάι Λέοναρντ.

Ο Τζέιλεν Μπράουν λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Τώρα, αποφάσισε να πει αυτό που σκέφτεται με ένα τραγούδι. Και, τόσο ο τίτλος του τραγουδιού, όσο και το ξεκίνημα του video clip δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με το ποιο ήταν το θέμα που τον απασχολούσε.

Λίγες εβδομάδες λοιπόν μετά την δήλωσή του ότι ο λόγος που προτιμήθηκε ο - συμπαίκτης του στου Σέλτικς - Ντέρικ Γουάιτ και όχι αυτός για αντικαταστάτης του Καουάι Λέοναρντ στην 12αδα της Team USA ήταν η NIKE, έβγαλε ένα ραπ τραγούδι σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη FERG, γεμάτο... καρφιά για την γνωστή εταιρεία.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι... Just Do It, που είναι το μότο της NIKE εδώ και χρόνια. Και σε περίπτωση που κάποιος είχε αμφιβολία για το αν το θέμα του ήταν διαφορετικό, το videoclip του τραγουδιού ξεκινάει... ασπρόμαυρο, όπου εμφανίζεται ο ίδιος μπροστά σε μία τηλεόραση να ακούει την είδηση ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην 12αδα της Team USA επειδή βρίσκεται σε κόντρα με την NIKE!

Στην συνέχεια του VIDEO ο Μπράουν ξεκινάει να τραγουδάει λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "έχω μάθει να ακουμπάω την φανέλα χωρίς να χρησιμοποιώ τα χέρια μου", μέχρι να εμφανιστεί ο FERG και να του δώσει κάτι, λέγοντάς του ότι αυτό θα αλλάξει την ενέργειά του. Μόλις ο Μπράουν το βλέπει αυτό, το φοράει γύρω από τον λαιμό του και πλέον όλα αποκτούν χρώμα, με το τραγούδι να συνεχίζεται. Ένα τραγούδι το οποίο καταλήγει με τον ίδιο να λέει αρκετές φορές ότι "το να παίζω μπάσκετ δεν είναι το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω".

Για την ιστορία, ενώ το τραγούδι λέγεται "Just Do It", η συγκεκριμένη φράση... δεν ακούγεται ποτέ στα 6 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα που κρατάει το video clip.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ