NBA

NBA: Ο Τζέισον Τέιτουμ πιστεύει ότι θα είναι ο MVP της σεζόν 2024/25

NBA: Ο Τζέισον Τέιτουμ πιστεύει ότι θα είναι ο MVP της σεζόν 2024/25
2024 AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Ο Τζέισον Τέιτουμ δήλωσε ότι θεωρεί πως την σεζόν 2024/25 θα αναδειχθεί ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA, καθώς και ότι οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Μάβερικς στους NBA Finals.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πιστεύει στον εαυτό του και τους Σέλτικς. Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA πριν από μερικούς μήνες, θεωρεί ότι έχει λόγο να το κάνει.

Ο φόργουορντ των "Κελτών" φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και πάνω στην συζήτηση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πως θα κατακτήσει το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο MVP της κανονικής περιόδου, απάντησε: "Μπορώ να πω τον εαυτό μου; Αν, ναι, τότε εντάξει".

Ακολούθως ο σταρ των Σέλτικς ανέφερε ακόμα πως θεωρεί ότι η Βοστώνη θα φτάσει μέχρι τους NBA Finals, όπου θα αντιμετωπίσει για δεύτερη σερί σεζόν τους Μάβερικς. Παράλληλα πρόσθεσε ότι θεωρεί πως οι Νικς θα κάνουν περισσότερες από 50 νίκες και ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ο NBAερ που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο... WWE.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ