NBA

NBA: Οι Χιτ παραχώρησαν τον Ολαντίπο στους Θάντερ και άνοιξαν χώρο στο σάλαρι καπ

Ο Βίκτορ Ολαντίπο
Ο Βίκτορ Ολαντίπο © 2023 NICK WASS/AP IMAGES

Οι Χιτ παραχώρησαν με ανταλλαγή τον Βίκτορ Ολαντίπο στους Θάντερ προκειμένου να ανοίξουν χώρο στο σάλαρι καπ και να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Οι Χιτ έψαχναν τρόπο για να ανοίξουν χώρο στο σάλαρι καπ. Οι απώλειες των Μαξ Στρους (πήγε στους Καβαλίερς) και Γκέιμπ Βίνσεντ (πήγε στους Λέικερς) έδειξαν ότι το Μαϊάμι δεν σκόπευε να πληρώσει υπεραξίες για χάρη δύο ρολιστών, παρά προτιμήθηκε η επιστροφή του Τζος Ρίτσαρντσον.

Η επόμενη κίνηση της ομάδα του Έρικ Σπόλστρα ήταν αναμενόμενη, με τους φιναλίστ των NBA Finals να στέλνουν τον τραυματία Βίκτορ Ολαντίπο και τα 9.45 εκατ. δολάρια που αναμενόταν να εισπράξει στους Θάντερ, μαζί με ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Ο Ολαντίπο είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αγωνιστεί την σεζόν 2023/24, αφού κατά την διάρκεια των playoffs υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Κοινώς, απλώς έπιανε μία θέση στο ρόστερ των Χιτ, με τους Θάντερ να μην χάνουν την ευκαιρία και να τον αποκτούν, κυρίως για να πάρουν στα χέρια τους ακόμα ένα ντραφτ πικ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πάντως, ο Ολαντίπο θα κάνει την αποθεραπεία του στην Οκλαχόμα Σίτι, αφού εξακολουθεί να έχει εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο μετά το πέρασμά του από τους Θάντερ την σεζόν 2016/17.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ