NBA

NBA: Οι - χωρίς Γιόκιτς - Νάγκετς πλήγωσαν τους Γουόριορς με 112-110 με σούπερ Μάρι και τους έβαλαν σε μπελάδες

Ο Τζαμάλ Μάρι σε αγώνα των Νάγκετς
Ο Τζαμάλ Μάρι σε αγώνα των Νάγκετς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Με τον Τζαμάλ Μάρι να κόβει το σουτ του Κλέι Τόμπσον σε νεκρό χρόνο οι - χωρίς Γιόκιτς - Νάγκετς λύγισαν με 112-110 τους Γουόριορς, με τους πρωταθλητές πλέον να κινδυνεύουν να πέσουν στην 7η θέση και την περιπέτεια του play-in της Δύσης.

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Γουόριορς. Το Γκόλντεν Στέιτ ξέφυγε ακόμα και με 15 πόντους. Οι Νάγκετς όμως στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την νίκη με 112-110 και να βάλουν σε περιπέτειες τους πρωταθλητές, που με ρεκόρ 41-38 ισοβαθμούν στην 5η θέση με τους Κλίπερς, αλλά νιώθουν την ανάσα των 7ων Λέικερς (40-38) και μαζί τον κίνδυνο να βρεθούν στο play-in της Δύσης.

Οι Γουόριορς είχαν πάντως την ευκαιρία να πάρουν την νίκη, αφού είχαν την τελευταία επίθεση. Ο Κλέι Τόμπσον όμως αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο, πήρε το ριμπάουντ και επιχείρησε νέο τρίποντο, αλλά τότε εμφανίστηκε μπροστά του ο Τζαμάλ Μάρι και τον έκοψε στα ίσα, κρατώντας την νίκη για τους πρωτοπόρους της Δύσης.

Ο Μάικλ Πόρτερ με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάρι να προσθέτει 26 πόντους.

Για τους Γουόριορς, ο Κλέι Τόμπσον είχε 25 πόντους (αλλά 9/28 σουτ, 5/16 εκ των οποίων τρίποντα) και ο Στεφ Κάρι 21 πόντους, αλλά 8/28 σουτ (2/14 τρίποντα).

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ