NBA

NBA: Οι Γουίζαρντς έστειλαν τον Άβντιγια στους Μπλέιζερς με ανταλλαγή

NBA: Οι Γουίζαρντς έστειλαν τον Άβντιγια στους Μπλέιζερς με ανταλλαγή
AP PHOTO/NICK WASS

Παίκτης των Μπλέιζερς είναι πλέον ο Ντένι Άβντιγια, αφού οι Γουίζαρντς τον έστειλαν στο Πόρτλαντ για χάρη του Μάκλολμ Μπρόγκντον και μερικών ντραφτ πικ.

Ο Ντένι Άβντιγια αλλάζει περιβάλλον και περιφέρεια. Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, οι Γουίζαρντς έστειλαν τον Ισραηλινό φόργουορντ στους Μπλέιζερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Μάλκολμ Μπρόγκντον το Νο14 του NBA Draft 2024 (όπου επιλέχθηκε ο Κάρλτον Κάρινγκτον), ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου από το NBA Draft 2029 και δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Ο Άβντιγια είχε σεζόν καριέρας φέτος και μάλιστα έρχεται με ένα καλό συμβόλαιο στο Πόρτλαντ (4ετές αξίας 55 εκατ. δολαρίων). Ο Ισραηλινός είχε 14.7 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Στα 23 του χρόνια πλέον, ο Άβντιγια αναμένεται να αποτελέσει μέρος του νεανικού κορμού της ομάδας μαζί με τον Σκουτ Χέντερσον (Νο2 στο NBA Draft 2023), τον Άνφερνι Σάιμονς, τον Σέντον Σαρπ, τον ΝτιΆντρε Έιτον και τον Ντόνοβαν Κλίνγκαν, τον οποίο επέλεξαν οι Μπλέιζερς στο Νο7 του NBA Draft 2024.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ