NBA

NBA: Οι Γουίζαρντς κράτησαν με νέο διετές συμβόλαιο τον Χολμς

Ο Ρισόν Χολμς
Ο Ρισόν Χολμς Ⓒ 2024 MANUEL BALCE CENETA/ ASSOCIATED PRESS

Παίκτης των Γουίζαρντς θα είναι για την επόμενη διετία ο Ρισόν Χολμς, αφού ο έμπειρος σέντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "Μάγους".

Ο Ρισόν Χολμς θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των Γουίζαρντς. Ο έμπειρος σέντερ είχε player option έναντι 12.8 εκατ. δολαρίων στο συμβόλαιό του με τους Πρωτευουσιάνους για την σεζόν 2024/25, από το οποίο έκανε μεν opt out, ωστόσο αμέσως μετά συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο αξίας 25.9 εκατ. δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γουίζαρντς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς, σε μία κίνηση που ενδέχεται να συνδέεται με την παραμονή του Χολμς, αφού οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ο Βούκτσεβιτς βέβαια είναι 9 χρόνια νεότερος και η Ουάσινγκτον κάνει rebuilding, ωστόσο φαίνεται ότι αυτά τα δεδομένα δεν είχαν σημασία.

Την σεζόν 2023/24 ο Χολμς αγωνίστηκε στους Γουίζαρντς στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου έπειτα από την ανταλλαγή του από τους Μάβερικς για χάρη του Ντάνιελ Γκάφορντ, έχοντας 7.1 πόντους και 6.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής (17 αγώνες - 8 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ