NBA

NBA: Οι Γουίζαρντς σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βούκτσεβιτς

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς
Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς 2024 ALEX BRANDON/AP IMAGES

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς (21 χρονών, 2.13 μέτρα) αναμένεται να είναι free agent σύντομα, αφού σύμφωνα με ένα Αμερικανό δημοσιογράφο οι Γουίζαρντς δεν θα ενεργοποιήσουν την team option στο συμβόλαιό του.

Σε αναζήτηση ομάδας θα βρεθεί σύντομα ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς (21 χρονών, 2.13 μέτρα), σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μίκαελ Σκότο του hoopshype, αφού οι Γουίζαρντς δεν θα ενεργοποιήσουν την team option που έχουν στο συμβόλαιό του, μετατρέποντάς τον σε free agent.

Η Ουάσινγκτον πλήρωσε στα μέσα της σεζόν το buy out στο συμβόλαιο του νεαρού φόργουορντ/σέντερ για να τον φέρει στο NBA δείχνοντας ότι έχει σχέδιο για αυτόν, αφού τον χρησιμοποίησε άμεσα, με τον Βούκτσεβιτς να έχει 8.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής (10 αγώνες - 4 ως βασικός). Αποδείχθηκε όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους πείσει.

Κάπως έτσι, οι Γουίζαρντς θα αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό ψηλό, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα 2.4 εκατ. δολάρια που αναμενόταν να εισπράξει βάσει συμβολαίου, ώστε να ανοίξουν χώρο στο σάλαρι καπ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ