NBA

NBA: Οι Γουόριορς κοιτάζουν προς την πλευρά του Τζίμι Μπάτλερ

Miami Heat forward Jimmy Butler dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/LM Otero)
Miami Heat forward Jimmy Butler AP

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποτελεί έναν από τους στόχους των Γουόριορς, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, με το Γκόλντεν Στέιτ να έχει προσεγγίσει τους Χιτ, έχοντας παράλληλα υπόψη ότι το καλοκαίρι του 2025 ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να μείνει ελεύθερος

Οι Γουόριορς κοιτάζουν συνεχώς την αγορά. Ψάχτηκαν για τον Λάουρι Μάρκανεν, που έμεινε στους Τζαζ. Θέλησαν να βρουν τρόπο να πάρουν τον Πολ Τζορτζ, αλλά αυτός κατέληξε στους Σίξερς. Ο νέος στόχος τους λοιπόν φαίνεται ότι είναι ο Τζίμι Μπάτλερ.

Αυτό ανέφερε σε podcast του ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμ Άμικ, με αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Γουόριορς προσέγγισαν το καλοκαίρι τους Χιτ, ψάχνοντας τρόπο να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον έμπειρο φόργουορντ. Και προβλέπεται να το ξανακάνουν όσο ο Μπάτλερ δεν υπογράφει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με το Μαϊάμι.

Την ίδια στιγμή, οι Γουόριορς ενδέχεται να περιμένουν ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι, αφού ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να μείνει ελεύθερος, αφού έχει player option στο συμβόλαιό του.

Όσο ψάχνουν βέβαια οι Πολεμιστές την περίπτωση του Μπάτλερ, πρέπει παράλληλα να δουν τι θα κάνουν με το συμβόλαιο του Τζόναθαν Κουμίνγκα. Οι δύο υποθέσεις ωστόσο φαίνεται ότι δεν σχετίζονται.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ