NBA

NBA: Οι Κινγκς απέκτησαν τον ΝτεΡόζαν με sign and trade από τους Μπουλς

NBA: Οι Κινγκς απέκτησαν τον ΝτεΡόζαν με sign and trade από τους Μπουλς
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Σπουδαία κίνηση από τους Κινγκς, οι οποίοι τελικά τα βρήκαν σε όλα με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, καταφέρνοντας να τον αποκτήσουν με sign and trade από τους Μπουλς, με την βοήθεια και των Σπερς, αφού τελικά χρειάστηκε να γίνει τριπλή ανταλλαγή.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έγινε... Βασιλιάς. Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν ο μεγάλος στόχος των Κινγκς, με το Σακραμέντο να καταφέρνει τελικά να τον αποκτήσει μέσω sign and trade από τους Μπουλς, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο αξίας 74 εκατ. δολαρίων!

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ΝτεΡόζαν χρειάστηκε και η βοήθεια των Σπερς, με αποτέλεσμα τελικά να γίνεται τριπλή ανταλλαγή, ώστε να μην έχει το Σακραμέντο πρόβλημα με το σάλαρι καπ του.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, στο πλαίσιο αυτής της ανταλλαγής, οι "Βασιλιάδες" έστειλαν τον Χάρισον Μπαρνς στους Σπερς, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα στο Σαν Αντόνιο να ανταλλάξει τα μεταξύ τους πικ πρώτου γύρου στο NBA Draft 2031, ενώ την ίδια στιγμή ο Κρις Ντουάρτε - που βρέθηκε στο ΣΕΦ, παίρνοντας μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Δομινικανή Δημοκρατία - παραχωρήθηκε από το Σακραμέντο στους Μπουλς, μαζί με χρήματα.

Στο πρόσωπο του ΝτεΡόζαν οι Κινγκς πιστεύουν πως βρήκαν το ιδανικό συμπλήρωμα των ΝτιΆρον Φοξ και Ντομάντας Σαμπόνις, ελπίζοντας παράλληλα ότι ο Κίγκαν Μάρεϊ θα κάνει νέο άλμα στην εξέλιξή του, προκειμένου να έχουν τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής.

Την σεζόν 2023/24 ο ΝτεΡόζαν είχε 24 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 38 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ