NBA

NBA: Οι Κινγκς παλεύουν να αποκτήσουν τον ΝτεΡόζαν μέσω sign and trade από τους Μπουλς

NBA: Οι Κινγκς παλεύουν να αποκτήσουν τον ΝτεΡόζαν μέσω sign and trade από τους Μπουλς
AP PHOTO/RICK BOWMER

Οι Κινγκς βρήκαν τον μεγάλο τους στόχο στην offseason, με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων να αναφέρουν ότι συζητούν με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και ψάχνουν τρόπο να τον αποκτήσουν μέσω sign and trade από τους Μπουλς.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (35 χρονών, 1.98 μέτρα) είναι free agent. Αρκετές ομάδες τον κοιτούν. Οι Κινγκς όμως φαίνεται ότι είναι οι πιο... ενεργοί, με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές συζητούν και ψάχνουν τρόπο ώστε να συνεργαστούν. Ρόλο-κλειδί σε αυτό όμως παίζουν οι... Μπουλς.

Το Σακραμέντο δεν έχει χώρο στο σάλαρι καπ για να αποκτήσει τον ΝτεΡόζαν. Εδώ είναι που έρχεται στο Σικάγο, που είναι διατεθειμένο να στείλει τον ΝτεΡόζαν στους Κινγκς μέσω sign and trade. Οι Μπουλς όμως δεν θέλουν κάποιον από τους παίκτες που δίνουν οι "Βασιλιάδες" (Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χέρτερ, Τρέι Λάιλς). Προκειμένου έτσι να ολοκληρωθεί το deal, θα πρέπει να βρεθεί μία τρίτη ομάδα να βοηθήσει, η οποία θα πάρει κάποιον εκ των Μπαρνς, Χέρτερ, Λάιλς - ή και δύο εξ αυτών - ώστε να προχωρήσει η ανταλλαγή.

Την σεζόν 2023/24 ο ΝτεΡόζαν είχε 24 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 38 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ