NBA

NBA: Οι Λέικερς είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς συμβόλαιο αξίας 160 εκατ. δολαρίων

NBA: Οι Λέικερς είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς συμβόλαιο αξίας 160 εκατ. δολαρίων
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Λέικερς σκοπεύουν να δείξουν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλουν να τον κρατήσουν, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν τριετές μάξιμουμ συμβόλαιο έναντι 160 εκατ. δολαρίων.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναμένεται να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Λέικερς, αφήνοντας περίπου 51 εκατ. δολάρια στο τραπέζι. Φαίνεται ότι έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του, αλλά εξετάζει και τις επιλογές του. Οι Λέικερς πάντως θέλουν να τον κρατήσουν και θα το δείξουν άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, το Λ.Α ετοιμάζεται να προσφέρει τριετές μάξιμουμ συμβόλαιο στον "Βασιλιά", αξίας περίπου 160 εκατ. δολαρίων (162 εκατομμυρίων για την ακρίβεια). Για όποιον αναρωτιέται γιατί δεν θα του προσφερθεί μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο, η απάντηση είναι ότι βάσει κανονισμών ένας παίκτης που έχει συμπληρώσει τα 39 του χρόνια (όπως ο ΛεΜπρόν) δεν μπορεί να υπογράψει για περισσότερα από τρία χρόνια.

Την σεζόν 2023/24 ο Τζέιμς είχε 25.7 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Οι 71 αγώνες που πήρε μέρος, μάλιστα, είναι η οι περισσότεροι που αγωνίστηκε έπειτα από 6 χρόνια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ