NBA

NBA: Οι Λέικερς προσέγγισαν τον Κολόκο, τον οποίο θέλουν άλλες τρεις ομάδες

Ο Κρίστιαν Κολόκο
Ο Κρίστιαν Κολόκο Ⓒ 2023 DOUG MCSCHOOLER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίστιαν Κολόκο (24 χρονών, 2.16 μέτρα) ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, με τους Λέικερς να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά να έχουν αρκετό ανταγωνισμό.

Ο Κρίστιαν Κολόκο (24 χρονών, 2.16 μέτρα) έχασε όλη την περσινή σεζόν επειδή είχε θρόμβους στο αίμα, με αποτέλεσμα τελικά να κοπεί από τους Ράπτορς. Πλέον όμως είναι υγιής και έτοιμος να επιστρέψει, με τους Λέικερς να παρουσιάζονται ως το φαβορί για την απόκτησή του.

Αυτό αποκάλυψε το "Athletic", το οποίο ανέφερε ότι το Λ.Α ψάχνει για έναν ψηλό για να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Γουντ, που υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο. Οι Λέικερς πάντως έχουν αρκετό ανταγωνισμό, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού ψηλού έχουν δείξει ακόμα οι Ράπτορς, οι Κλίπερς και οι Σπερς.

Ο Κολόκο επιλέχθηκε στο Νο33 του NBA Draft 2022 και στην ρούκι σεζόν του (2022/23) είχε 3.1 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 13.8 λεπτά συμμετοχής (58 αγώνες - 19 ως βασικός). Παρά τους μέτριους αριθμούς του ωστόσο θεωρείτο παίκτης με προοπτική και εμφανιζόταν έτοιμος να έχει έναν μεγαλύτερο ρόλο στο Τορόντο, πριν εμφανιστεί το ιατρικό θέμα που τον έθεσε εκτός για έναν χρόνο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ