NBA

NBA: Οι Λέικερς ψάχνονται για Καμ Τζόνσον και Μπρους Μπράουν

Ο Καμ Τζόνσον
Ο Καμ Τζόνσον Ⓒ 2023 JASON DECROW/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να βελτιώσουν το ρόστερ τους, έχοντας στην λίστα τους δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, τον Καμ Τζόνσον και τον Μπρους Μπράουν.

Οι Λέικερς θέλουν να βρουν τρόπο να μπουν στην κουβέντα για τους διεκδικητές του τίτλου την σεζόν 2024/25. Προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους παίκτες για να πλαισιώσουν τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις. Και έχουν πλέον δύο ακόμα ονόματα στην λίστα τους.

Ο λόγος για τον Καμ Τζόνσον (28 χρονών, 2.03 μέτρα) των Νετς και τον Μπρους Μπράουν (28 χρονών, 1.93 μέτρα) των Ράπτορς, δύο παίκτες πάντως που έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά - και... τιμή αν γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν με ανταλλαγή.

Ο Τζόνσον είναι ένας 3-and-D φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν 2023/24 αρίθμησε 13.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής και έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 23 εκατ. δολαρίων. Για να τον αποκτήσουν οι Λέικερς θα πρέπει να ρίξουν στο τραπέζι ένα και ίσως και τα δύο μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου που τους έχουν μείνει.

Ο Μπράουν από την πλευρά του είναι ένας ιδιαίτερος γκαρντ/φόργουορντ που μπορεί να μαρκάρει όλες τις θέσεις της περιφέρειας και την σεζόν 2023/24 είχε 10.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο με 32.3% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με αποδοχές επίσης 23 εκατ. δολάρια. Για να τον αποκτήσουν οι Λέικερς ίσως χρειαστεί να βάλουν στην κουβέντα ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Λέικερς... ψάχνονται, έχοντας κάνει σαφές ότι παίκτες όπως ο ΝτιΆντζελο Ράσελ και ο Ρούι Χατσιμούρα θα είναι διαθέσιμοι. Είναι σαφές πάντως ότι προτεραιότητά τους είναι ένας τρίτος σταρ - σε αυτή την περίπτωση στην κουβέντα θα έμπαινε και ο Όστιν Ριβς - κάτι που σημαίνει ότι οι Τζόνσον και Μπράουν είναι αυτή τη στιγμή περισσότερο στο μυαλό του Λ.Α ως... Plan B.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ