NBA

NBA: Οι Μάτζικ κράτησαν τους Άιζακ και Μο Βάγκνερ με νέα συμβόλαια

Ο Τζόναθαν Άιζακ
Ο Τζόναθαν Άιζακ Ⓒ 2024 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μάτζικ έκλεισαν δύο σημαντικές υποθέσεις, αφού συμφώνησαν με τον Τζόναθαν Άιζακ και τον Μο Βάγκνερ για νέα συμβόλαια, δένοντάς τους στο Ορλάντο.

Οι Μάτζικ θέλουν να συνεχίσουν να χτίζουν στην περσινή τους πετυχημένη σεζόν. Καθοριστικοί σε αυτή την πορεία ήταν οι Τζόναθαν Άιζακ (27 χρονών, 2.08 μέτρα) και Μο Βάγκνερ (27 χρονών, 2.08 μέτρα), με το Ορλάντο να σπεύδει να τους διατηρήσει στο ρόστερ του.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το ESPN, οι Μάτζικ τα βρήκαν με τον Άιζακ για πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 84 εκατ. δολαρίων, ενώ συμφώνησαν με τον Βάγκνερ για νέο διετές συμβόλαιο αξίας 22 εκατ. δολαρίων.

Την σεζόν 2023/24 ο Άιζακ είχε 6.6 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής (58 αγώνες - 2 ως βασικός), μπαίνοντας ανοιχτά στην συζήτηση για τον καλύτερο αμυντικό του NBA. Ο Βάγκνερ από την πλευρά του είχε 10.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας σημαντικές βοήθειες, ειδικά όταν τραυματίστηκε ο Γουέντελ Κάρτερ.

Υπενθυμίζεται ότι το Ορλάντο έχει κρατήσει ακόμα στο δυναμικό του και τον Γκόγκα Μπιτάτζε, διατηρώντας έτσι ανέπαφη την γραμμή ψηλών του από την περσινή χρονιά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ