ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

NBA: Οι Μπακς ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπακς ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στην ομάδα, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Κιθ Σμιθ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με δημοσιογράφο από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, ο Κιθ Σμιθ του Sportac, αναφέρει ότι οι Μπακς θέλουν να κάνουν trade τον ΜάρΤζον Μπότσαμπ, προκειμένου να ανοίξουν μία θέση στο ρόστερ τους.

Όπως αναφέρει ο Σμιθ, τα ελάφια ενδιαφέρονται να εντάξουν εκ νέου τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην ομάδα τους, ο οποίος κυκλοφορεί ως free agent.

Θυμίζουμε, ότι τον περασμένο Μάιο ο παίκτης υπέστη ρήξη αχιλλείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα η συμβολή του Θανάση Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια εκτιμάται από τους ιθύνοντες της ομάδας και αποτελεί έναν κύριο άξονα των σκέψεών τους για την επιστροφή του παίκτη, με δεδομένο ότι θα χρειαστεί καιρός για την αγωνιστική του επάνοδο, μετά τον τραυματισμό του.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ