NBA

NBA: Οι Νικς τα βρήκαν με τον Ανουνόμπι για πενταετές συμβόλαιο

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι
Ο Όου Τζι Ανουνόμπι Ⓒ 2024 ETER K. AFRIYIE/ ASSOCIATED PRESS

Σημαντική κίνηση για τους Νικς, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν τον Όου Τζι Ανουνόμπι, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν για νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 212.5 εκατ. δολαρίων.

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι θα φοράει την φανέλα των Νικς για την επόμενη πενταετία. Σε μία αναμενόμενη κίνηση, οι Νεοϋορκέζοι πρόσφεραν μία χρυσή συμφωνία στον δυναμικό φόργουορντ, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν για 5ετές συμβόλαιο αξίας 212.5 εκατ. δολαρίων. Η συμφωνία περιλαμβάνει player option πριν από το 5ο χρόνο του συμβολαίου.

Ο Ανουνόμπι αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν με ανταλλαγή από τους Ράπτορς, για χάρη των Αρ Τζέι Μπάρετ και Ιμάνουελ Κουίκλι, ανεβάζοντας αμέσως επίπεδο τους Νικς χάρη στην ικανότητά του να μαρκάρει πολλές θέσεις και να ανοίγει το γήπεδο. Ο δε τραυματισμός του στα playoffs στοίχισε στους Νεοϋορκέζους, αφού αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο από τους Πέισερς.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους Νικς μετά την απόκτηση του Μάικαλ Μπρίτζες από τους Νετς με ανταλλαγή. Ο λόγος είναι ότι πλέον οι Νεοϋορκέζοι θα έχουν δύο ψηλούς περιφερειακούς με παρόμοια χαρακτηριστικά στο πλευρό του Τζέιλεν Μπράνσον και - κυρίως - δύο παίκτες για να ρίξουν στο μαρκάρισμα των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς σε πιθανό συναπάντημα.

Την φετινή σεζόν ο Ανουνόμπι είχε 14.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 38.2% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής με τις φανέλες των Νικς και των Ράπτορς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ