NBA

NBA: Οι Σανς έλυσαν τα συμβόλαια του Νασίρ Λιτλ και του Έι Τζέι Λίντελ

Ο Νασίρ Λιτλ
Ο Νασίρ Λιτλ Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Σε δύο διορθωτικές κινήσεις προχώρησαν οι Σανς, που έλυσαν τα συμβόλαια των Νασίρ Λιτλ και Έι Τζέι Λίντελ προκειμένου να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ τους για μελλοντικές κινήσεις.

Οι Νασίρ Λιτλ και Έι Τζέι Λίντελ δεν είναι πλέον παίκτες των Σανς. Το Φοίνιξ αποφάσισε να λύσει τα συμβόλαια των δύο φόργουορντ και πλέον έχουν 14 εγγυημένα συμβόλαια στο ρόστερ τους.

Η απόφαση του Φοίνιξ να κόψει τον Λίντελ ήταν αναμενόμενη, αφού στο συμβόλαιό του υπήρχε team option για την νέα σεζόν και είχε αποκτηθεί με ανταλλαγή από τους Χοκς, κυρίως για να μπορέσουν οι "Ήλιοι" να... ξεφορτωθούν τον Ντέιβιντ Ρόντι.

Η απόφαση για τον Λιτλ ωστόσο προκάλεσε έκπληξη, αφού ο νεαρός φόργουορντ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αξίας 28 εκατ. δολαρίων με τους Σανς το περασμένο καλοκαίρι. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Λιτλ δεν βρήκε ποτέ ρόλο - και παράλληλα δεν βρέθηκε μία ομάδα να τον στείλουν οι "Ήλιοι" με ανταλλαγή - είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί από το ρόστερ, έπειτα από μία σεζόν που είχε 3.4 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ