NBA

NBA, Πέλικανς: Εκτός training camp ο Τρέι Μέρφι λόγω τραυματισμού

Ο Τρέι Μέρφι
Ο Τρέι Μέρφι Ⓒ 2024 TYLER KAUFMAN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τρέι Μέρφι στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά, αφού τραυματίστηκε σε προπόνηση των Πέλικανς και τέθηκε εκτός δράσης για το training camp της ομάδας. Ανοιχτό να χάσει και τους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε για τον Τρέι Μέρφι η προετοιμασία του για την σεζόν 2024/25. Ο νεαρός φόργουορντ τραυματίστηκε στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και τέθηκε εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλο το training camp της ομάδας και ίσως και τους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Ο Μέρφι προέρχεται από μία περίεργη χρονιά, όπου πήρε μέρος σε μόλις 57 αγώνες λόγω διάφορων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν από το ξεκίνημα της περσινής προετοιμασίας. Η ελπίδα των Πέλικανς ήταν να μείνουν πίσω τα προβλήματα τραυματισμού, ενώ υπάρχει πλάνο να ξεκινήσει ακόμα και στην βασική πεντάδα φέτος, ωστόσο προς το παρόν τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Την σεζόν 2023/24 ο Μέρφι είχε 14.8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ