NBA

NBA, Πέλικανς: Νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Μάρεϊ

New Orleans Pelicans guard Dejounte Murray (5) moves the ball down court in the first half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls in New Orleans, Wednesday, Oct. 23, 2024. (AP Photo/Gerald Herbert)
Ο Ντεζούντε Μάρεϊ AP

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες, εξαιτίας του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του χέρι στο ντεμπούτο του με τους Πέλικανς.

Άτυχος ο Ντεζούντε Μάρεϊ, άτυχοι και οι Πέλικανς στις πρώτες ημέρες της νέας σεζόν του NBA, με τον All Star γκαρντ να τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις έως έξι εβδομάδες, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του χέρι.

Ο Μάρεϊ έσπασε το χέρι του στο ντεμπούτο του με τον οργανισμό της Νέας Ορλεάνης και στο παιχνίδι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, όταν σε προσπάθεια για τρίποντο είδε τον Ζακ ΛαΒίν να του κάνει φάουλ με αποτέλεσμα να προσγειωθεί άσχημα στο παρκέ. Ο 28χρονος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τους Πέλικανς να στερούνται τις υπηρεσίες τους για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Αμερικανός περιφερειακός άφησε τους Χοκς και την Ατλάντα το καλοκαίρι και μετακόμισε στη Λουιζιάνα, ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρώην ομάδας του με 22.5 πόντους (45.9% στα δίποντα, 36.3% στα τρίποντα), 6.4 ασίστ, 5.3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά 35.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 78 παιχνίδια της regular season του NBA.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ