NBA

NBA, Πέρκινς: "Ήρθε η ώρα να σταθεί ο Λίλαρντ στο ύψος του, όταν έχεις τον Γιάννη δεν είναι αρκετό απλώς το να μπαίνεις στα playoffs"

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 JOSE LUIS VILLEGAS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέντρικ Πέρκινς ήταν δηκτικός αναφερόμενος στους Μπακς, λέγοντας ότι έχει έρθει η ώρα ώστε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ να παίξει όπως μπορεί, αφού όταν μία ομάδα έχει στο ρόστερ της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν της είναι αρκετό το να μπαίνει απλώς στα playoffs.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος για τους Μπακς. Μετά το πρωτάθλημα του 2021 δεν έχουν καταφέρει έκτοτε να κάνουν μία καλή πορεία στα playoffs. Και ο Κέντρικ Πέρκινς τόνισε πως ήρθε η ώρα ώστε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ να βγει μπροστά και να βοηθήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

"Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πρέπει να σταθεί στο ύψος του. Μιλήσαμε για αυτό όλη την περσινή σεζόν" ανέφερε αρχικά σε ανάλυσή του ο παλαίμαχος NBAερ για να προσθέσει: "Ξεκινάει μία νέα σεζόν και όλη η πίεση είναι στον Λίλαρντ. Σε μία Ανατολή που οι Νικς και οι Σίξερς δυνάμωσαν και οι Σέλτικς είναι οι πρωταθλητές, ήρθε η ώρα να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών."

Κλείνοντας, ο Πέρκινς τόνισε: "Δεν λέω ότι ο Λίλαρντ δεν το έχει κάνει αυτό στο παρελθόν. Όταν όμως έχεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απλώς το να μπαίνει στα playoffs ή να φτάνεις στους τελικούς της περιφέρειας, δεν είναι αρκετό. Αν κοιτάξει κάποιος στην λίγκα, τότε θα καταλάβει ότι ο Λίλαρντ έχει πίεση φέτος".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ