NBA

NBA, Πίστονς: Ο Ρόν Χόλαντ, No.5 του φετινού Draft, πιάστηκε στα χέρια με τον Ντέμιον Λι

Σκηνή από τον τσακωμό του Ρον Χόλαντ και του Ντέμιον Λι
Σκηνή από τον τσακωμό του Ρον Χόλαντ και του Ντέμιον Λι PRINTSCREEN

Ο Ρον Χόλαντ μετά από μία καλή άμυνα, εκνεύρισε τον Ντέμιον Λι στο φιλικό των Πίστονς με τους Σανς, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν στα χέρια και να χρειαστεί η παρέμβαση προπονητών και συμπαικτών τους, για να τους χωρίσουν.

Ο Ρον Χολάντ, η πέμπτη επιλογή του φετινού NBA Draft από τους Πίστονς, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη, καθώς ξεχώριζε από μικρός λόγω της αθλητικότητάς του, ωστόσο η δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των Πίστονς απέναντι στους Σανς για την preseason του NBA, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε.

Στην πρώτη φάση της τέταρτης περιόδου και ενώ οι Σανς βρίσκονταν ήδη μπροστά στο σκορ με 84-66, ο Χόλαντ πίεσε τον Ντέιμιον Λι με αποτελέσμα να του κλέψει την μπάλα. Ο φόργουορντ της ομάδας του Φοίνιξ ωστόσο, κράτησε τον Χόλαντ, οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και σύντομα ο ρούκι των Πίστονς βρέθηκε στο παρκέ, ακριβώς μπροστά από τον πάγκο των Σανς.

Ο τσακωμός του Ρον Χόλαντ και του Ντέμιον Λι:

Ευτυχώς, οι προπονητές των δύο ομάδων έδρασαν άμεσα και έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο παίκτες, με το σκηνικό να μένει εκεί και να μην δίνεται συνέχεια, ενώ οι διαιτητές καταλόγισαν από ένα φάουλ σε κάθε παίκτη.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ