NBA

NBA, Πίστονς: Στην λίστα ο Ρέντικ ως πιθανός διάδοχος του Γουίλιαμς

Former Orlando Magic guard JJ Redick, center, leaves the court after being honored by the team during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Feb. 14, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Former Orlando Magic guard JJ Redick AP

Οι Πίστονς ξεκίνησαν άμεσα την αναζήτηση του νέου προπονητή τους μετά την απόλυση του Μόντι Γουίλιαμς, με το όνομα του Τζέι Τζέι Ρέντικ να έχει πέσει στο τραπέζι.

Ο Μόντι Γουλίαμς αποτελεί από χθες (19/6) παρελθόν από τον πάγκο των Πίστονς, παρά το γεγονός ότι είχε ακόμα 5 χρόνια συμβόλαιο έναντι 65 εκατ. δολαρίων. Η αναζήτηση για τον διάδοχό του ξεκίνησε. Και ένα από τα πρώτα ονόματα που συνδέθηκαν με τον πάγκο της ομάδας είναι αυτό του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο παλαίμαχος γκαρντ - και νυν αναλυτής του ESPN - βρίσκεται επίσης στην λίστα των Λέικερς, οι οποίοι μάλιστα τον έχουν περάσει και από συνέντευξη. Είναι ωστόσο σαφές ότι το Λ.Α δεν τον έχει ως πρώτη επιλογή, διαφορετικά θα υπήρχε ήδη συμφωνία. Αυτό είναι που τον έβαλε στην κουβέντα για τους Πίστονς, όπως και τον - επίσης υποψήφιο για τον πάγκο των Λείκερς - Τζέιμς Μπορέγκο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Ρέντικ φαίνεται ότι είναι η σχέση του με τον νέο GM της ομάδας, Τράγιαν Λάνγκτον. Οι δύο τους συνδέονται επειδή έχουν φοιτήσει και οι δύο στο κολέγιο του Ντιουκ, αλλά και επειδή όταν ο Λάνγκτον είχε την θέση του GM στους Πέλικανς είχε αποκτήσει τον Ρέντικ με ανταλλαγή την σεζόν 2019/20.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πίστονς θέλουν να χτίσουν κάτι καινούριο και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό ακόμα και με έναν ρούκι κόουτς, αν χρειαστεί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ