NBA

NBA, Πολ Τζορτζ: "Αγόρασα την πρώτη μου Ferrari στο eBay"

NBA, Πολ Τζορτζ: "Αγόρασα την πρώτη μου Ferrari στο eBay"
AP PHOTO/RYAN SUN

Ο Πολ Τζορτζ δήλωσε πως όταν υπέγραψε το πρώτο μεγάλο του συμβόλαιο ως παίκτης των Πέισερς ήθελε να πάρει μία Ferrari, αλλά να μην χαλάσει πολλά χρήματα, οπότε την αγόρασε μέσω eBay.

Ο Πολ Τζορτζ ετοιμάζεται πλέον για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στους Σίξερς. Συνεχίζει όμως παράλληλα να μοιράζεται ιστορίες στο πόντκαστ που διατηρεί. Και θυμήθηκε την πρώτη Ferrari που αγόρασε, όταν υπέγραψε το πρώτο μεγάλο του συμβόλαιο με τους Πέισερς, το μακρινό 2013.

Ο All Star φόργουορντ είχε υπογράψει τότε 5ετές συμβόλαιο αξίας 90 εκατ. δολαρίων. Και η πρώτη του αγορά ήταν μία Ferrari. Ενώ όμως ήθελε να πάρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δεν ήθελε να δώσει πολλά λεφτά, οπότε έψαξε στο... eBay.

"Η πρώτη μου αγορά ήταν μία Ferrari" ανέφερε αρχικά ο Τζορτζ, για να προσθέσει: "Το αστείο της ιστορίας είναι ότι... μόλις είχα υπογράψει συμβόλαιο σωστά; Προσπαθούσα έτσι ταυτόχρονα να κάνω οικονομία. Ήμουν όμως τόσο τσιγκούνης, που πήγα στο eBay να βρω φτηνές Ferrari. Το ορκίζομαι. Αγόρασα την πρώτη μου Ferrari στο eBay".

Κλείνοντας, ο Τζορτζ μοιράστηκε μερικές ακόμα λεπτομέρειες: "Σκεφτόμουν ότι, φίλε θέλω μία. Ποια είναι η φτηνότερη που μπορώ να βρω; Αγόρασα μία 430, ολόμαυρη, με λίγα χιλιόμετρα. Ο τύπος που την είχε ήταν καλό. Είχε στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα, ήταν θαυμαστής μου και μου την πούλησε. Την πήρα έτσι σε χαμηλή τιμή".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ