NBA

NBA, Σανς: Οι Καταριανοί της Παρί κατέθεσαν πρόταση να αγοράσουν τον σύλλογο

Οι παίκτες των Σανς
Οι παίκτες των Σανς Ⓒ 2022 DARRYL WEBB/ ASSOCIATED PRESS

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι έχει μεγάλα πλάνα, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα κατέθεσε πρόταση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των Σανς.

Το Κατάρ θέλει να εμπλακεί και στο NBA. Η Qatar Investment Authority, η οποία έχει στην κατοχή της το πλεοψηφικό πακέτο της Παρί Σεν Ζερμέν, προσπαθεί να κάνει μπάσιμο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι κατέθεσε πρόταση ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των Φοίνιξ Σανς και των Φοίνιξ Μέρκιουρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σανς οι Μέρκιουρι τέθηκαν προς πώληση από τον Ρόμπερτ Σάρβερ μετά την τιμωρία του από το NBA λόγω του σκανδάλου που δημιουργήθηκε επειδή παρατηρήθηκε για σεξιστική και ρατσιστική συμπεριφορά. Έκτοτε έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι αγοραστές, όπως ο Τζεφ Μπέζος, αλλά και ένα γκρουπ επενδυτών με επικεφαλής τον Μπαράκ Ομπάμα, χωρίς να έχει προχωρήσει προς το παρόν κάποια υπόθεση.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η Qatar Investment Authority αναμένεται να συνεχίσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Σάρβερ τον Ιανουάριο, ελπίζοντας να προχωρήσει στην αγορά των δύο ομάδων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ