NBA

NBA, Σίξερς: Ανησυχία για Μάξι, τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα

NBA, Σίξερς: Ανησυχία για Μάξι, τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα
AP PHOTO/JAE C. HONG

Νέα άσχημα μαντάτα για τους Σίξερς, αφού ο Ταϊρίς Μάξι αποχώρησε μόλις στο 5ο λεπτό του φιλικού με τους Μάτζικ λόγω τραυματισμού στον δεξιό αντίχειρα, με την Φιλαντέλφεια να ελπίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό.

Οι Σίξερς κάνουν όνειρα που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση πρωταθλήματος φέτος. Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ωστόσο, απλώς σταυρώνουν τα δάκτυλά τους ελπίζοντας να είναι υγιείς οι τρεις σταρ τους στην πρεμιέρα της σεζόν, με τα πρώτα δείγματα να μην είναι ενθαρρυντικά.

Ενώ λοιπόν ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε στην preseason για να προστατευτεί το δεξιό γόνατό του και ο Πολ Τζορτζ είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα επειδή υπέστη υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο σε φιλικό, οι Σίξερς είδαν τώρα τον μοναδικό υγιή σταρ τους, τον Ταϊρίς Μάξι, να αποχωρεί από το φιλικό με τους Μάτζικ μόλις στο 5ο λεπτό με πρόβλημα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Ο Μάξι τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση, όταν ενώ κατέβαζε την μπάλα το χέρι του μπλέχτηκε με αυτό του Τζέιλεν Σαγκς. Αμέσως έδειξε ότι αισθάνθηκε ενόχληση, με αποτέλεσμα τελικά λίγο αργότερα να βγει από το παρκέ και να μην επιστρέψει.

Προς το παρόν οι Σίξερς δεν έχουν κάνει γνωστή την σοβαρότητα του τραυματισμού του νεαρού γκαρντ, ωστόσο ελπίζουν ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό.

Την σεζόν 2023/24 ο Μάξι είχε 25.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 38 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που οδήγησαν τους Σίξερς στην απόφαση να του προσφέρουν το καλοκαίρι πενταετές συμβόλαιο αξίας 203 εκατ. δολαρίων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ