NBA

NBA, Σίξερς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο ΜακΚέιν, απέφυγε τα χειρότερα

Ο Τζάρεντ ΜακΚέιν μαρκάρεται από τον Ντένις Σρέντερ
Ο Τζάρεντ ΜακΚέιν μαρκάρεται από τον Ντένις Σρέντερ Ⓒ 2024 AP CHRIS SZAGOLA / ASSOCIATED PRESS

Ο Τζάρεντ ΜακΚέιν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί μετά την άσχημη πτώση που είχε στον αγώνα (16/10) προετοιμασίας των Σίξερς με τους Νετς. Ο ρούκι γκαρντ διαγνώστηκε με ένα ελαφρύ πρόβλημα στον πνεύμονα, απέφυγε όμως τη διάσειση.

Η άσχημη πτώση, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη διακομιδή στο νοσοκομείο του Τζάρεντ ΜακΚέιν, επισκίασε την άνετη επικράτηση με 117-95 των Σίξερς επί των Νετς σε αγώνα προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν του NBA, το βράδυ της Τετάρτης (16/10).

Ευτυχώς για τον ΜακΚέιν όμως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μόνο ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα, το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο ρούκι γκαρντ απέφυγε την διάσειση, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ο ΜακΚέιν θα μείνει εκτός από τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας των Σίξερς (19/10, 02:30), απέναντι στους Μάτζικ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Αναλόγως με την πορεία της αποθεραπείας του θα κριθεί και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Φιλαντέλφεια, απέναντι στους Μπακς την προσεχή Πέμπτη (24/10, 02:30).

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ