NBA

NBA, Σίξερς: Τρομάρα με ΜακΚέιν, έπεσε άτσαλα στο παρκέ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Η πτώση του Τζάρεντ ΜακΚέιν
Η πτώση του Τζάρεντ ΜακΚέιν PRINTSCREEN

Ο ρούκι των Σίξερς, Τζάρεντ ΜακΚέιν, είχε μία άσχημη πτώση στον αγώνα προετοιμασίας με τους Νετς, με αποτέλεσμα να έχει δυσκολία στην αναπνοή και να αποχωρήσει από το παιχνίδι πηγαίνοντας στο νοσοκομείο.

Η εύκολη νίκη των Σιξερς επί των Νετς με 117-95 επισκιάστηκε από την άσχημη πτώση στο παρκέ και τον τραυματισμό του Τζάρεντ ΜακΚέιν, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια και λίγο αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Με μόλις 4:01 λεπτά να απομένουν για τη λήξη του παιχνιδιού, ο ρούκι των Σίξερς έκανε μία διείσδυση προς το καλάθι των Νετς στην οποία αστόχησε και στην προσπάθειά του για ριμπάουντ, έχασε τον έλεγχο του σώματός του και προσγειώθηκε άσχημα με την πλάτη, χτυπώντας παράλληλα το κεφάλι του στο παρκέ.

Δείτε τη φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Ο ΜακΚέιν έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος και φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, γεγονός που ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για αυτό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσκομείο για εξετάσεις, ενώ υπάρχει και η ανησυχία ότι ίσως υπέστη διάσειση. Προς το παρόν πάντως δεν έχει εκφραστεί μεγάλη ανησυχία.

Οι Σίξερς επέλεξαν τον ΜακΚέιν στο No.16 του φετινού NBA Draft, με τον απόφοιτο του Ντιουκ να μετρά σε 5 αγώνες της preseason 12,8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ