NBA

NBA, Σρούντερ για Μπεν Σίμονς: "Όταν είναι υγιής, είναι παίκτης επιπέδου All Star"

Brooklyn Nets guard Ben Simmons follows the ball during the first half of a preseason NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Monday, Oct. 3, 2022, in New York. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Brooklyn Nets guard Ben Simmons follows the ball during the first half of a preseason NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Monday, Oct. 3, 2022, in New York. (AP Photo/Julia Nikhinson) 2022 AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Ο Ντένις Σρούντερ αποθέωσε τον Μπεν Σίμονς ενόψει του πρώτου φιλικού των Νετς, λέγοντας πως όταν ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ είναι υγιής τότε είναι ένας παίκτης επιπέδου All Star και ότι ανυπομονεί να συνυπάρξουν φέτος.

Ο Μπεν Σίμονς δηλώνει υγιής. Πιο υγιής από ότι έχει αισθανθεί εδώ και χρόνια για την ακρίβεια. Οι Νετς πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς στο πρώτο τους φιλικό, με τον Αυστραλό να αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική πεντάδα, μαζί με τον Ντένις Σρούντερ. Και ο Γερμανός γκαρντ έδειξε ότι ανυπομονεί για αυτό.

"Δεν ήταν υγιής (σ.σ ο Σίμονς) τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν είναι υγιής ξέρουμε τι μπορεί να κάνει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σρούντερ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Όταν είναι υγιής, είναι ένας παίκτης επιπέδου All Star, ο οποίος σπρώχνει την μπάλα στον αιφνιδιασμό, είναι ανιδιοτελής. Στην άμυνα παίζει δυνατά. Όλα αυτά είναι που χρειαζόμαστε. Ταχύτητα, να τρέχω εγώ στην γωνία. Αν δεν γίνει αυτό, να παίζουμε μαζί Pick and Roll, όπου είτε θα κάνω εγώ το σκριν, είτε αυτός. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνομε πολλά πράγματα μαζί".

Για την ιστορία, η σεζόν 2020/21 ήταν η τελευταία που ο Σίμονς κλήθηκε σε All Star Game. Την τριετία που ακολούθησε, μία σειρά από προβλήματα, τόσο εξωαγωνιστικά (όταν την σεζόν 2021/22 απείχε από τις προπονήσεις των Σίξερς) όσο και αγωνιστικά (οι ενοχλήσεις στην μέση που είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου δύο φορές) είχαν ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις 57 από τα 246 ματς που έδωσαν οι ομάδες που ανήκε (Σίξερς και Νετς).

Την σεζόν 2023/24, ο Σίμονς είχε 6.1 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος μόλις σε 15 παιχνίδια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ