NBA

NBA: Στην προετοιμασία των Μάτζικ ο Μακ ΜακΛάνγκ

Orlando Magic guard Mac McClung (10) moves the ball against Brazil Flamengo during the second half of a preseason NBA basketball game, Friday, Oct. 20, 2023, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic guard Mac McClung Ⓒ 2023 JOHN RAUX/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μακ ΜακΛάνγκ - νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του 2023 και MVP της G-League την σεζόν 2023/24 - θα κάνει ακόμα μία προσπάθεια για να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο NBA, αφού θα βρεθεί στην προετοιμασία των Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Μακ ΜακΛάνγκ (25 χρονών, 1.91 μέτρα) εξακολουθεί να παλεύει για μία θέση στο NBA. Στο πλαίσιο αυτό, θα βρεθεί στην προετοιμασία των Μάτζικ, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΜακΛάνγκ έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Dunk Contest του 2023. Έκτοτε συνέχισε να προσπαθεί να κερδίσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο. Μάλιστα, την περσινή σεζόν τα διέλυσε όλα στην G-League με την φανέλα των Οσεόλα Μάτζικ (θυγατρική των Ορλάντο Μάτζικ), έχοντας 25.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που του χάρισαν το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ