NBA

NBA: Στους Μιλγουόκι Μπακς ο μεγάλος στόχος πριν από την Trade Deadline

Ο Τζα Κράουντερ
Ο Τζα Κράουντερ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Από το Φοίνιξ στο Μιλγουόκι μέσω... Μπρούκλιν ο Τζέι Κράουντερ, που έγινε παίκτης των Μπακς μετά από φλερτ αρκετών μηνών. Τρεις αποχαιρέτησαν τα Ελάφια, με προορισμό τους Ιντιάνα Πέισερς.

Τον είχαν ξεχωρίσει ως πρώτο στόχο και πλέον ο Τζέι Κράουντερ είναι δικός τους. Οι Μπακς απέκτησαν τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ από τους Νετς, στους οποίους μετακόμισε το πρωί της Πέμπτης (9/2) από τους Φοίνιξ Σανς και γέμισαν τον πάγκο τους με ποιότητα, με σκληράδα και με ακόμα μία λύση εν όψει της τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου και των playoffs.

Ο 32χρονος ύψους 1μ.98 περιφερειακός έχει παίξει σε Μάβερικς, Σέλτικς, Καβαλίερς, Τζαζ, Γκρίζλις, Σανς και σε 735 αγώνες κανονικών περιόδων μετράει 9.6 πόντους (34.6% στο τρίποντο), 3.6 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 25.3 λεπτά. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic, οι Νετς πήραν ως αντάλλαγμα πέντε draft picks δεύτερων γύρων.

Για να βγει η ανταλλαγή, οι Νετς και οι Μπακς έβαλαν και τους Πέισερς στην εξίσωση. Ο Τζόρνταν Νουόρα, ο Σερτζ Ιμπάκα κι ο Τζορτζ Χιλ πήγαν από το Μιλγουόκι στην Ιντιανάπολις μαζί με δύο draft picks, με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ να αποδεσμεύει τον Γεωργιανό σέντερ Γκόγκα Μπιτάτζε.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ