NBA

NBA, Τέρενς Ρος: "Ο ΛεΜπρόν είναι ο GOAT, δεν ξέρω πώς μπορεί να βάλει κάποιος τον Τζόρνταν πάνω από αυτόν"

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) smiles toward the Memphis Grizzlies bench in the second half of an NBA basketball game Friday, April 12, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) AP

Ο Τέρενς Ρος δήλωσε ότι για αυτόν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών λόγω της συνέπειας που έχει δείξει στην καριέρα του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπορούν κάποιοι να θεωρούν ότι ο GOAT είναι ο Μάικλ Τζόρνταν.

Η συζήτηση για τον GOAT (Greatest of All Time - καλύτερος παίκτης όλων των εποχών) δεν θα σταματήσει ποτέ. Το δίλημμα ανάμεσα σε Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι για κάποιους μεγάλο. Ο Τέρενς Ρος ωστόσο θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι ο καλύτερος.

Στο μυαλό του NBAερ περιφερειακού αυτός ο τίτλος ανήκει στον ΛεΜπρόν και έχει και επιχειρήματα για αυτό. "Ο ΛεΜπρόν είναι για εμένα ο GOAT. Δεν ξέρω πώς μπορεί να βάλει κάποιος τον Τζόρνταν πάνω από αυτόν" ανέφερε αρχικά ο Ρος σε ένα Live Stream που έκανε στο Twitch, για να προσθέσει:

"Αν ο Τζόρνταν έκανε αυτά που έκανε για 20 χρόνια, τότε θα έλεγα ότι ο ΛεΜπρόν έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η αλήθεια όμως είναι ότι επέστρεψε δύο φορές στην δράση. Πήρε ένα Three-peat στην πρώτη επιστροφή του και την δεύτερη φορά επέστρεψε και δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο peak του κυριολεκτικά σε όλη την καριέρα του. Εννοώ ότι μεγαλώνει και συνεχίζει να είναι αποδοτικός".

Κλείνοντας, ο Ρος ανέφερε: "Πρέπει να σκεφτούμε και το επίπεδο ανταγωνισμού που έχει ο ΛεΜπρόν. Για εμένα είναι πιο εντυπωσιακά αυτά που πέτυχε κόντρα στον ανταγωνισμό που είχε από τον Τζόρνταν. Αν θέλουμε δηλαδή να είμαστε ειλικρινείς".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ