NBA

NBA, Θάντερ: Χειρουργήθηκε ο Τόπιτς και χάνει όλη την σεζόν 2024/25

Ο Νίκολα Τόπιτς
Ο Νίκολα Τόπιτς ABA LEAGUE OFFICIAL WEBSITE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Οι Θάντερ ανακοίνωσαν ότι ο Νίκολα Τόπιτς υποβλήθηκε - όπως αναμενόταν - σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα χάσει όλη την σεζόν 2024/25, η οποία θα ήταν και η ρούκι χρονιά του στο NBA.

Ήταν θέμα χρόνου να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Νίκολα Τόπιτς για να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο. Αυτό και έγινε τελικά, με το Νο12 του NBA Draft 2025 να χειρουργείται για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο γκαρντ των Θάντερ είχε υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού σε αγώνα του Ερυθρού Αστέρα, κάτι που έριξε και τις μετοχές του στο NBA Draft, αφού μέσα στην σεζόν γινόταν κουβέντα για να επιλεχθεί ακόμα και μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις.

Η Οκλαχόμα Σίτι ωστόσο δεν επηρεάστηκε από αυτό, παρά τον επέλεξε και στην συνέχεια αποφάσισε να τον περιμένει για έναν χρόνο, αφού έχει αυτή την πολυτέλεια λόγω του ρόστερ που έχει.

Την σεζόν 2023/24 ο Τόπιτς είχε 18.6 πόντους, 6.9 ασίστ και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής με την Μέγκα Μότσαρτ στην Αδριατική Λίγκα κερδίζοντας την επιστροφή του από τον δανεισμό του στον Ερυθρό Αστέρα, όπου και είχε δύο διαφορετικούς τραυματισμούς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ