NBA

NBA: Το αινιγματικό post του Ντέρικ Ρόουζ στο Instagram, που υπονοεί ότι σκέφτεται να αποσυρθεί

NBA: Το αινιγματικό post του Ντέρικ Ρόουζ στο Instagram, που υπονοεί ότι σκέφτεται να αποσυρθεί
PRINTSCREEN

Ο Ντέρικ Ρόουζ προκάλεσε αναταραχή στους φίλους του NBA λόγω ενός VIDEO που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, αφού φαίνεται να υπονοεί ότι θα ανακοινώσει την απόσυρσή του στα παρκε.

Ο Ντέρικ Ρόουζ φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποσυρθεί από τα παρκέ. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν πολλοί μετά το post του άλλοτε All Star γκαρντ στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Δύο ημέρες μετά την αποδέσμευσή του από τους Γκρίζλις - την οποία όπως αποκαλύφθηκε ζήτησε ο ίδιος, διαρρέοντας ότι θα κάνει σύντομα μία σημαντική ανακοίνωση - ο Ρόουζ ανέβασε ένα VIDEO με τίτλο "Η αναγέννηση, 26 Σεπτεμβρίου 2024" , όπου εμφανίζεται να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του.

Εκεί, αρχικά παίρνει ένα τριαντάφυλλο (Rose, δηλαδή το όνομά του) και το κοιτάζει σκεπτικά, ενώ στην συνέχεια γράφει σε ένα σημειωματάριο. Ακολούθως, ανεβαίνει μία σκάλα και βλέπουμε ένα από τα signature παπούτσια του και στην συνέχεια μία σκακιέρα και μία φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια.

Στο φινάλε του VIDEO, ο Ρόουζ βρίσκεται μπροστά στην σκακιέρα και γυρίζει κοιτάζοντας την κάμερα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό το VIDEO αποτελεί ένα preview της ανακοίνωσης απόσυρσής του ή την έναρξη κάποιας συνεργασίας. Αρκετοί πάντως θεωρούν ότι ο Ρόουζ είναι πιθανό να γνωστοποιήσει ότι αποσύρεται από τα παρκέ.

Ο Ρόουζ - που θα κλείσει τα 36 του χρόνια στις 4 Οκτωβρίου - επιλέχθηκε στο Νο1 του NBA Draft 2008 από τους Μπουλς και έκανε αμέσως θόρυβο με το εκρηκτικό του παιχνίδι. Την σεζόν 2010/11 (τρίτη του στο NBA) έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία που αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου σε ηλικία 23 ετών.

Ενώ όμως όλα φαινόντουσαν να μπαίνουν σε μία σειρά, μία σειρά από σοβαρούς τραυματισμούς - με αφετηρία την ρήξη χιαστού που υπέστη στα playoffs του 2012 στον αγώνα του πρώτου γύρου των Μπουλς με τους Σίξερς - άλλαξαν τα πάντα. Ο Ρόουζ ταλαιπωρήθηκε πολύ, κάνοντας εγχειρίσεις και στα δύο γόνατα και δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος παίκτης.

Ακόμα κι έτσι, ο Ρόουζ είχε μία σεβαστή καριέρα και μερικές εντυπωσιακές σεζόν, έχοντας πλέον μέσους όρους καριέρας 17.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής (723 αγώνες - 518 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ