NBA

NBA, το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλέι Τόμπσον στους φίλους των Γουόριορς: "Σας ευχαριστώ για τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου"

Ο Κλέι Τόμπσον
Ο Κλέι Τόμπσον Ⓒ 2024 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον αποχαιρέτησε τους φίλους των Γουόριορς με ένα συγκινητικό post στο Instagram, μοιάζοντας έτοιμος να ανοίξει την νέα σελίδα στην καριέρα του με τους Μάβερικς.

Ο Κλέι Τόμπσον αποχώρησε από τους Γουόριορς έπειτα από 13 χρόνια για χάρη των Μάβερικς, με έναν τεράστιο κύκλο να κλείνει. Μερικές ημέρες αργότερα, ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχαιρέτησε μέσω Instagram τους φίλους της ομάδας, με ένα συγκινητικό post.

Ο Τόμπσον ευχαρίστησε τους πάντες στο "αντίο" του, κάνοντας λόγο για τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Αναλυτικά, ο άλλοτε All Star έγραψε:

"Bay Area, δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις και φωτογραφίες για να περιγράψουν πώς αισθάνομαι για όλους εσάς. Από τα βάθη της καρδιάς ου σας ευχαριστώ πολύ για τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή να φοράω την φανέλα της ομάδας από την πρώτη ημέρα.

Αλήθεια ήθελα μόνο να είμαι ο καλύτερος που μπορούσα και να βοηθήσω να φέρουμε όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται. Το καλύτερο σημείο δεν ήταν τα δακτυλίδια όμως, αλλά οι φιλίες που θα κρατήσουν για μία ζωή. Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς του απίστευτους ανθρώπους που δουλέψατε αδιάκοπα για να κάνετε τους Γουόριορς έναν οργανισμό παγκόσμιας κλάσης. Μην στεναχωριέστε που τελείωσε, απλώς χαρείτε που συνέβη. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά. Ο καπετάνιος φεύγει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ